Voordelen van lights by TENA

Het eerste dat je moet weten is dat veel vrouwen Oooeps momentjes® hebben op een bepaald punt in hun leven – 1 op de 3 zelfs. Dus maak je geen zorgen – het hoort er nu eenmaal bij.

Het lights by TENA-assortiment is speciaal ontworpen om te beschermen tegen Oooeps momentjes® en jou een fris en droog gevoel te geven om zorgeloos de dag door te komen.

Aangezien vrouwen reeds maandverband en reguliere inlegkruisjes gebruiken, is het geen verrassing dat de meesten van ons deze ook gaan gebruiken tegen Oooeps momentjes®. Het is handig en we weten waar we het kunnen kopen. Maar het probleem is dat reguliere inlegkruisjes en maandverband niet ontworpen zijn voor  onverwacht verlies van enkele druppeltjes urine. Urine is meer als water, lichter en vloeibaarder en moet daarom sneller geabsorbeerd worden om een droog en fris gevoel te behouden. Reguliere inlegkruisjes en maandverband doen dit niet.

Urine is meer als water - ze is lichter en stroomt sneller en moet dus sneller geabsorbeerd worden om je fris en droog te houden. Gewone maandverbanden en inlegkruisjes doen dat niet. Daarom hebben we lights by TENA ontwikkeld, een gamma inlegkruisjes dat speciaal ontworpen is met FeelFresh™ Technologie om vocht in te sluiten en geurtjes te neutraliseren. Tegelijkertijd geven ze jou een frisser en droger gevoel zodat je vol vertrouwen kan genieten van je dag zonder je zorgen te maken over het verlies van enkele druppeltjes urine.

Het lights by TENA assortiment is speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen Oooeps momentjes® en jou een fris en droog gevoel te bezorgen om zorgeloos de dag door te komen.

Ons uitgebreid assortiment van ultradunne inlegkruisjes en verbanden kan je net zo discreet dragen als je reguliere inlegkruisje of maandverband, met dat verschil dat ze speciaal ontworpen zijn voor Oooeps momentjes®. Ze zijn super absorberend, onvoorstelbaar licht en houden zowel jouw ondergoed als kleding droog, ongeacht wat je aan het doen bent.

Ontdek ons assortiment